logolifecareverde.jpg

Life Care | Promotii | Activitatea | Compania | Produse | INSCRIERE GRATUITA | Contact

INSCRIERE GRATUITA LIFE CARE

FORMULAR DE INSCRIERE

Nume:
Prenume:
CNP:
Seria si Nr Carte Identitate:
Adresa:
Localitatea:
Judet:
Codul Postal
Telefon:
Telefon Mobil:
E-mail:
  

Toate campurile sunt obligatorii!

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, Vim Info Consultanta are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este inscrierea ca si partener Life Care.
Nu sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare inregistrării dvs. ca partener Life Care, totuși refuzul dvs. determină imposibilitatea înscrierii în Life Care și implicit nu veți putea beneficia de colaborarea cu noi si ofertele Life Care.
Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai către Life Care.
Prin trimiterea acestui formular sunteți de acord să primiți informări din partea Vim Info Consultanta si Life Care. 
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată către Life Care. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.


INSCRIERE GRATUITA

Life Care - Crestere Exploziva Top66 Statistici Anunturi

Site personal apartinand partenerului Life Care MariuS Varan cod 919319 Acesta este un site independent de site-ul Life Care iar orice informatie prezentata pe acest site nu angajeaza sub nici o forma compania Life Care sau persoane din cadrul acesteia.