logolifecareverde.jpg

Life Care | Promotii | Activitatea | Compania | Produse | INSCRIERE GRATUITA | Contact

INSCRIERE GRATUITA LIFE CARE


 Afacerea Life Care este o afacere MLM (multi level marketing) care a intrat in Romania in anul 2005. Inca de la inceput firma LIFE CARE si-a propus sa devina unul din principalii jucatori pe piata MLM din Romania. 

 In acest moment, Life Care este firma care ofera cel mai mare comision catre distribuitori din toate companiile MLM din Romania. Planul de Marketing al companiei noastre este foarte generos.               
 Aliniindu-se la standardele si cerintele europene, Life Care 
pune la dispozitia consumatorilor primele produse cu adevarat sanatoase de pe piata romaneasca, sustinand astfel comunitatea Bio din Romania – orice persoana interesata de un stil de viata Bio si care este dispusa sa impartaseasca aceasta preocupare.          
 Punand pret pe calitate, Life Care este singura copanie romaneasca a carei produse sunt certificate de organismele  europene de certificare.

 

"Viziunea noastra este de a deveni cel mai important consortiu din industria BIO europeana, care va oferi cetatenilor Europei un mod de viata mai sanatos si mai bun."

 

 

Fapte

                     am dezvoltat unul dintre cele mai importante canale pentru distributia produselor BIO;

                     10.000.000 € in business;

                     peste 35.000 de parteneri independenti;

                     politica orientata catre calitate;

                     peste 500.000 de clienti;

                     cei mai recunoscuti furnizori BIO din Europa.

 

Life Care este unul dintre initiatori Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de produse BIO din Romania si este un puternic sustinator prin actiuni de lobby a reglementarii legislatiei Bio in Romania.

Vrei ca sanatatea ta si a mediului inconjurator sa fie garantata pe termen lung? Atunci, nu-ti ramane decat sa intri in siguranta in prima lume Bio din Romania.

INSCRIERE GRATUITA

Life Care - Crestere Exploziva Top66 Statistici Anunturi

Site personal apartinand partenerului Life Care MariuS Varan cod 919319 Acesta este un site independent de site-ul Life Care iar orice informatie prezentata pe acest site nu angajeaza sub nici o forma compania Life Care sau persoane din cadrul acesteia.