logolifecareverde.jpg

Life Care | Promotii | Activitatea | Compania | Produse | INSCRIERE GRATUITA | Contact

 

mlm

Firma LIFE CARE este mai mult decat o simpla afacere de distributie produse cu catalog. Dupa cum stiti la firmele de distributie cu catalog se prezinta catalogul clientului, se strang comenzi, se trimit comenzile la firma, se primesc comenzile, se distribuie si se obtine un comision de 20-25% in functie de valoarea acestora.

In plus firma LIFE CARE are cateva campanii pentru cei mai activi reprezentanti:

Campania 1. Daca prima comanda pe care o faci este de peste 250 RON, primesti un bonus in produse de 10% din valoarea comenzii, pentru luna urmatoare.

Campania 2. Daca in termen de 30 de zile de la data primei tale comenzi aduci 5 noi recruti cu o comanda minima de 120 RON, primesti in luna urmatoare 60 RON in produse.

Campania 3. Comandand patru luni consecutive de 250 RON (comenzi cumulate lunar), in cea de-a cincea luna primesti un “bonus in produse” in valoare de 120 RON.

Campania 4. Comandand lunar de peste 500 RON, primesti un “bonus in produse” de 5% in luna urmatoare.

Campania 5. Comandand lunar de peste 800 RON primesti un “bonus in produse” de 10% in luna urmatoare.

Firma LIFE CARE a decis sa ofere ceva mai mult celor care devin colaboratori ai afacerii noastre. Firma noastra va mai ofera posibilitatea sa inscrieti si dvs alte persoane care sa devina colaboratori ai afacerii noastre.

Astfel LIFE CARE va ofera un comision de 25% pentru fiecare comanda care o realizati si o distribuiti la clienti (indiferent de valoarea comenzii) si va mai ofera un comision cuprins intre 2-20% din valoarea comenzilor realizate de dvs si toate persoanele inscrise de dvs in afacerea noastra. La prima vedere pare o mica suplimentare a veniturilor. Lucrurile nu stau deloc asa.

In primul rand vreau sa va prezint grila de bonificatii care are urmatoarea structura:

  2%    pentru comenzi de peste 75 PVA (1 PVA are valoarea aproximativ 1 euro)

  4%    pentru comenzi de peste        150 PVA

  7%    pentru comenzi de peste        350 PVA

10%    pentru comenzi de peste        600 PVA

12%    pentru comenzi de peste      1100 PVA

14%    pentru comenzi de peste      1800 PVA

17%    pentru comenzi de peste      3100 PVA

20%    pentru comenzi de peste      4500 PVA

 

In continuare vreau sa va prezint cum se pot castiga acesti bani.

Primul pas este sa va inscrieti si sa va comandati pachetul de start cu ajutorul persoanei care va prezentat afacerea.

Pasul al doilea este sa va faceti o lista cu toate persoanele care credeti dvs ca ar fi interesate de aceasta afacere. La realizarea listei trebuie sa tineti cont ca nu faceti altceva decat sa prezentati o modalitate de a castiga bani. Nu cred ca vor fi persoane care sa nu fie interesate sa castige bani.

Dupa ce va faceti aceasta lista incepeti sa prezentati noua dvs afacere. Eu voi folosi un exemplu cu ceea ce ar insemna sa inscrieti o singura persoana in fiecare luna. Sa inscrieti o singura persoana in fiecare luna cred ca nu este un lucru imposibil.

Astfel dupa luna 1 sunt inscrise in afacerea dvs 2 persoane. Sa presupunem ca fiecare dati o comanda de 40 euro (40 PVA). Dvs. v-ati calificat la nivelul de 2% avand 80 PVA (40 PVA de la dvs + 40 de PVA de la prima dvs persoana inscrisa). 2% din 80 PVA reprezinta 1,6 PVA (1,6 euro). Dupa prima luna ati castigat 1,6euro

In luna 2 atat dvs cat si primul dvs inscris mai inscrieti fiecare cate o persoana. Sunteti astfel 4 persoane. Fiecare dati o comanda de 40 euro (40 PVA). 40 PVA x 4 persoane = 160 PVA. Dvs v-ati calificat la nivelul de 4%.

4% din 160 PVA reprezinta 6,4 PVA (6,4 euro). Dupa luna a 2 a ati castigat 6,4 euro

Luna 3 8 persoane – 40 euro x 8 persoane = 320 euro. Nivel de calificare tot 4% pentru ca pentru nivelul de 7% trebuiesc 350 euro(PVA). 4% din 320 euro(PVA) = 12,8 euro. Dupa luna a 3 a ati castigat 12,8 euro.

Luna 416 persoane – 40 x 16 = 640 euro. Nivel 10%.

Bonus 64 euro

Luna 532 persoane – 40 x 32 = 1280 euro. Nivel 12%.

Bonus 153,6 euro

Luna 664 persoane – 40 x 64 = 2560 euro. Nivel 14%.

Bonus 358,4 euro

Luna 7128 persoane – 40 x 128 = 5120 euro. Nivel 20%.

Bonus 1024 euro

Calculul este facut pentru primele 7 luni. Va lasam dvs placerea sa calculati pentru diferenta de pana la 12 luni. Suma pe care o castigati din afacerea dvs LIFE CARE este in functie de dorinta dvs de a face aceasta afacere.

Pentru dezvoltarea afacerii dvs puteti sa inscrieti persoane folosind lista de cunostiinte, puteti sa va faceti un site personal pe internet unde sa va prezentati afacerea, puteti da anunturi in ziare sau pe siteuri de internet, va puteti folosi imaginatia dupa cum doriti dvs.

Vreau sa devin Consultant Life Care!

poza_home_n.jpg

În continuarea ciclului de instruire şi perfecţionare în Network Marketing, vă voi expune câteva din tehnicile de recrutare utilizate de distribuitorii MLM din America şi Europa.

Câştigarea experienţei în recrutarea distribuitorilor şi a clienţilor pentru o structură MLM se poate face prin:

-însuşirea modelului prezentat de firmă,

-copierea activităţii sponsorului Dvs.

-utilizarea instrumentelor de lucru MLM, oferite de firme specializate în instruire.

Pornim de la situaţia cunoscută, în care o persoană este înscrisă într-o structură MLM, a cumpărat câteva produse pentru propria folosinţă, a fost instruită în termeni generali de către sponsor şi a participat la o prezentare a afacerii şi a produselor firmei respective.
Ce se întâmplă mai departe? Dacă sponsorul are o pregătire serioasă, atunci noul distribuitor îi va urma sfaturile şi va avea succes. Dacă sponsorul nu este interesat în crearea unei structuri proprii, de durată (deci urmăreşte numai un câştig imediat), noul distribuitor va rămâne neinstruit, eventual va abandona.
Odată înscrişi într-o structură MLM, noii distribuitori se confruntă cu o serie de greutăţi, dintre care cea mai apăsătoare este întrebarea, "Cum să atrag alţi oameni în această afacere?" Întrebarea este justificată, deoarece a asistat la o prezentare a unei oportunităţi de afaceri MLM, care i-ar putea schimba nivelul de trai, conform promisiunilor auzite.

 

Don Failla, autorul abecedarului acestei activităţi de marketing în reţea ("Bazele MLM"), a enunţat un adevăr, care a devenit unanim recunoscut ca fiind legea de bază din Multi-Level Marketing: "Dacă produsele nu se mişcă, nimeni nu va câştiga!"

 

Să analizăm această lege; într-adevăr, dacă produsele nu sunt distribuite la consumatori, nu se încasează contravaloarea lor, nu se plătesc comisioane, nu se poate face aprovizionarea, nu se pot face cercetări noi, etc. Produsele (sau serviciile) sunt destinate consumului individual şi sunt proiectate pentru a fi de cea mai bună calitate. Conform principiilor sistemului MLM, recomandarea utilizării acestor produse este recompensată printr-un sistem de comisioane. Bineînţeles, dacă nimic nu se recomandă, nimic nu se plăteşte! Deci, soluţia problemei noastre ("Cum să atrag alţi oameni în această afacere?") are două variante de răspuns:

 

recomandarea produsele (şi/sau) oferirea oportunităţii unei afaceri

 

Alegerea variantei optime se face în funcţie de abilităţile şi intenţiile fiecărui distribuitor. Persoanele care apreciază mai mult produsele şi sunt deosebit de satisfăcute de ele, se orientează spre metodele de recrutare prin recomandarea produselor. Persoanele care văd în această afacere o posibilitate reală de a-şi câştiga independenţa financiară, se orientează spre oferirea oportunităţii afacerii.
Pentru fiecare din cele două variante există instrumente de lucru verificate, care pot fi aplicate, după nevoie, concomitent.
Astfel, recomandarea produselor, ca mijloc de recrutare, se face prin metoda clasică de prezentare a utilizării lor, de evidenţiere a avantajelor folosirii acestor produse şi de demonstrare a posibilităţilor de câştig din recomandarea acestor produse.

Pe de altă parte, oferirea oportunităţii afacerii MLM, ca mijloc de recrutare, se face printr-una din tehnicile cunoscute sub numele de "stimularea interesului interlocutorului". Una din aceste tehnici este utilizarea unei broşuri de prezentare, care descrie succint o posibilitate de a câştiga "un pumn de dolari" în plus. Este vorba despre lurarea lui Tom Schreiter, "De ce treci pe lângă o avere?".

Această cărticică de 32 de pagini, poate rezolva problema prospectării în masă a oamenilor, economisind timpul şi efortul sponsorilor în munca de selectare şi recrutare a celor interesaţi de o afacere MLM. În broşură nu se vorbeşte deloc despre sistemul Multi-Level Marketing, Network Marketing sau despre vreo firmă specializată în comerţ în reţea. Se evită intenţionat tratarea directă a acestor noţiuni, deoarece persoanele care vor citi broşura pot fi total neiniţiate în tainele comerţului sau pot avea anumite prejudecăţi eronate.

 

De la început, cititorul este provocat să-şi răspundă la câteva întrebări elementare:

 

"Ştii ce înseamnă venit rezidual?"

"Dar reclama prin viu grai?"

"Ai auzit de marketing în reţea?"

"Îţi place să cunoşti lucruri noi?"

"Doreşti să câştigi mai mult?"

 

Dacă cititorul îşi răspunde afirmativ la toate întrebările, atunci este invitat la o plimbare prin paginile broşurii, care îi va demonstra că el, cititorul, trece în fiecare zi pe lângă o avere şi nu o recunoaşte! În urma lecturii acestei broşuri, persoana respectivă trebuie să ia o decizie importantă: merge sau nu merge mai departe! Astfel se selectează oamenii interesaţi de acest tip de afaceri. Metoda de lucru este următoarea:

  1. OFERIŢI broşura unei persoane contactate, fără a-i da detalii despre afacere sau despre produse.
  2. AŞTEPTAŢI două zile, ca să o citească şi să se decidă dacă intră în afacere.
  3. Dacă persoana NU SE DECIDE, se recuperează broşura şi se încheie discuţia.
  4. Dacă persoana SE DECIDE, păstrează broşura şi se stabileşte cu ea prima întâlnire de instruire şi sponsorizare, inclusiv data înregistrării în firmă.

"Nu uitaţi, şansa vieţii vi se arată o singură dată! Trebuie doar să o recunoaşteţi!"
(Tom Big Al Screiter)

 

Instrumente de recrutare

Dacă sunteţi distribuitori cu experinţă, cunoaşteţi desigur următoarea situaţie clasică:
După ce aţi dat un anunţ foarte atrăgător la Mica Publicitate (fie într-un ziar, fie la panoul de reclame al unui magazin), primiţi zeci de telefoane de la diverse persoane care se interesează de oportunitatea pe care doriţi să le-o oferiţi. De fiecare dată, aşteptaţi nerăbdători să vă caute cei interesaţi la telefon. Din păcate, nu puteţi face altceva mai util în casă, pentru că exact atunci când vreţi să faceţi ceva, sună telefonul. Apoi, trebuie să răspundeţi fiecărei întrebări, care se repetă, devenind la un moment dat plictisitor:

 

"Despre ce este vorba?" "Pot să câştig un salariu lunar?" "Trebuie să fac pe comis-voiajorul?" "Puteţi să-mi trimiteţi câteva materiale informative?"

 

Probabul v-aţi gândit uneori, "ce bine ar fi dacă ar face altcineva munca asta în locul meu?", iar Dvs. să vă ocupaţi numai de acei oameni care sunt într-adevăr interesaţi. De ce? Pentru că, 90% din telefoanele primite în urma unui anunţ de recrutare sunt de la persoane care vor cu totul altceva şi care nu au îndrăzneala de a-şi dirija propria soartă.
Rezolvarea acestei situaţii are mai multe soluţii, determinate de tehnica modernă. Într-un cuvânt, veţi pune la lucru 24 de ore din 24 de ore un "angajat" al Dvs., care să preia din sarcinile activităţii de recrutare, dar pe care nu trebuie să-l plătiţi. Acest "angajat" nu trebuie să fie niciodată obosit, indispus sau în concediu. El vă va fi complet devotat şi se va numi: Voice-Mail, Fax-Automat, E-Mail sau/şi Internet.

 

Voice-Mail
Nu este altceva decât un robot telefonic, pe care trebuie să înregistraţi un mesaj care să prezinte succint oferta şi câteva informaţii depsre produse (1-3 minute). La sfârşitul mesajului, dacă apelantul este interesat de ofertă, el îşi va lăsa numele şi telefonul unde poate fi contactat.

O variantă mai performantă ar fi robotul telefonic inteligent, pe care trebuie să înregistraţi câteva mesaje clare, cu explicaţiile de rigoare, fiecare mesaj fiind marcat printr-o cifră de la 0 la 9. De exemplu, "Dacă doriţi informaţii despre oferta noastră, apăsaţi tasta 1. Dacă doriţi informaţii despre produse, apăsaţi tasta 2. Dacă doriţi să fiţi contactat de specialiştii noştri, apăsaţi tasta 3." În felul acesta, persoana poate să aleagă răspunsul care îl interesează, iar la sfârşit are posibilitatea să-şi lase numele, adresa şi telefonul unde poate fi contactat, dacă este interesat de oferta făcută. Iată un "filtru automat" pentru persoanele interesate de o afacere, care face o preselecţie deosebit de utilă. Astfel de aparate dotate cu programe de ghidare telefonică există deja şi pe piaţa românească la preţuri convenabile (de exemplu SuperVoice pe un PC).


Fax-Automat
Un mijloc util de a transmite informaţii pe cheltuiala celui interesat, este faxul cu răspuns automat. Este vorba de un aparat telefonic computerizat, care poate să memoreze foarte multe informaţii scrise, ce pot fi transmise, dacă cineva apelează acel număr de telefon. Astfel, se pot transmite documente originale, sinteze, grafice, liste de preţuri, pregătite în mod special pentru a vă informa clienţii sau partenerii de afaceri.

 

Internet
Cea mai rapidă reţea de schimb de informaţii la nivel mondial este reaţeaua INTERNET. Dacă vă construiţi o pagină personală web (există oferte gratuite din partea multor operatori de reţea), puteţi transmite cele mai complexe informaţii, inclusiv texte, grafice, fotografii, în toate culorile, de la computer la computer, prin telefon sau satelit, la orice distanţă pe Pământ. Bineînţeles, este nevoie de un computer modern, de o legătură telefonică sau cablu TV şi de un program de explorare în reţea (browser). Toate acestea sunt la îndemâna aproape oricărui distribuitor din România, expansiunea reţelei Internet fiind o facilitate excepţională de comunicare.


E-Mail
Avem de-a face cu cea mai ieftină poştă electronică, grefată pe Internet. Se pot transmite scrisori (deci informaţii) la orice distanţă, la preţul unei ceşti de cafea. Destinatarul poate fi o singură persoană sau, în acelaşi timp, zeci, sute de persoane deodată, selecţionate pe diverse criterii de interes. O facilitate în plus poate fi funcţia Automat-Mail, prin care se pot transmite mesaje "automate" de răspuns la partenerii de conversaţii prin Internet.

Sursa: mlm.ro 

sus

INSCRIERE GRATUITA

Life Care - Crestere Exploziva Top66 Statistici Anunturi

Site personal apartinand partenerului Life Care MariuS Varan cod 919319 Acesta este un site independent de site-ul Life Care iar orice informatie prezentata pe acest site nu angajeaza sub nici o forma compania Life Care sau persoane din cadrul acesteia.