logolifecareverde.jpg

Logona

Life Care | Promotii | Activitatea | Compania | Produse | INSCRIERE GRATUITA | Contact

INSCRIERE GRATUITA LIFE CARE

LOGONA

Logona prin Life Care

Nr.1 in industria Bio cosmetica europeana.
Cu o traditie de peste 40 de ani, acum prin Life Care si gama de make-up Bio.

Produsele Logona protejeaza si hranesc pielea folosind forta blanda a naturii. Ingredientii activi si uleiul premium extras din plante ii dau pielii tot ceea ce este necesar in functie de necesitatile individuale a fiecarui tip de ten. Toate formulele incorporate in aceste produse au la baza ultimele noutati in dermatologie si studii aprofundate privind influenta mediului asupra pielii zi de zi. Ingredientele de un inalt nivel calitativ au intotdeauna o importanta fundamentala pentru marca Logona care isi desfasoara activitatea pe piata din Europa si SUA de peste 25 de ani. Produsele Logona utilizeaza cea mai inalta calitate in ceea ce priveste materiile prime naturale similare uleiurilor si parafinelor, extracte de plante si esente de flori distilate, derivate din cultura organica si cea salbatica. Logona va propune o experienta unica, provocarea frumusetii naturale si o piele sanatoasa.
Inca din 1980 cand alti producatori de cosmetice priveau cu amuzament ideea de a produce cosmetice bio, Logona incepea cercetarile pentru dezvoltarea unei astfel de productii.
In aceea perioada Logona a lansat prima gama modesta de rujuri si rimeluri organice, care au avut un succes imediat. De atunci Logona a continuat eforturile de pionierat in aceasta ramura a industriei cosmetice, dezvoltandu-se si crescand atat in performanta, cat si calitate.
Femeile din Europa de Vest au ajuns sa aiba tot mai mari asteptari de la cosmeticele organice, iar Logona le-a oferit si le ofera in permanenta nuante deosebite, optiuni cosmetice pentru orice look, oricat de sofisticat ar fi, ingrediente obtinute din natura, prin plantele certificate organic, vitamine si coloranti naturali. Cu fiecare produs cosmetic Logona indeplineste cele mai riguroase criterii europene, in ceea ce priveste cosmeticele organice.

inainte

inapoi

INSCRIERE GRATUITA

Life Care - Crestere Exploziva Top66 Statistici Anunturi

Site personal apartinand partenerului Life Care MariuS Varan cod 919319 Acesta este un site independent de site-ul Life Care iar orice informatie prezentata pe acest site nu angajeaza sub nici o forma compania Life Care sau persoane din cadrul acesteia.