logolifecareverde.jpg

Life Care | Promotii | Activitatea | Compania | Produse | INSCRIERE GRATUITA | Contact

INSCRIERE GRATUITA LIFE CARE

VIZITATOR

1. Care sunt avantajele de a fi Consultant Life Care?
In primul rand beneficiati de produse unice, 100% BIO, care fac doar bine sanatatii d-voastre si frumusetii d-voastre. In plus, odata inscris veti beneficia de reducere permanenta de 20%-23% la produsele disponibile in catalogul Life Care.In al doilea rand puteti dezvolta o afacere de familie, muncind cand vreti si cu cine vreti, o afacere care va poate aduce un extravenit in familie. Venitul mediu in randul consultantilor Life Care activi lunar este de 700 RON, iar cei mai profitabili castiga peste 5.000 Euro lunar! Suma variaza in functie de volumele generate de echipa pe care o veti crea si nivelul de calificare atins.

2. Cum poate o persoana sa devina consultant Life Care?
O persoana poate deveni consultant Life Care daca este inscrisa de catre o persoana care este deja consultantul nostru si care este responsabil de initierea acestuia in afacerea Life Care. Daca nu cunoasteti pe nimeni puteti sa sunati la 0729739183 si un Director de success  va va prelua si va va asista in activitate in functie de asteptarile pe care le aveti fata de Life Care (constructor retea, client privilegiat sau doar consummator ).

3. Cum ma pot inscrie ca si consultant Life Care si astfel sa obtin cod Life Care ?
Odata completat formularul de inscriere in 48 de ore veti primi un raspuns de la firma LIFE CARE in legatura cu inscrierea dvs si codul de lucru.

4. Pot ramane doar client ?
Da. Nimeni nu este obligat sa faca cumparaturi lunare. Beneficiati de 1 an de reduceri la orice produse existente in catalog fara sa aveti obligativitatea unei cumparaturi lunare.

5. Este costisitor inceputul (startul) in afacerea Life Care?
Nu. Inscrierea in Afacerea Life Care este gratuita., tot ce trebuie sa faceti este o comanda de produse.

.6. Cate produse ofera Life Care?
Life Care ofera peste 1000 de produse, produse BIO si naturale de inalta calitate majoritatea reunite sub brand-urile proprii: Kreuter, Life Impulse, BIOTISSIMA, BioHAUS, etc, produse in Germania si SUA - exclusiv pentru Life Care. Va recomandam sa le cunoasteti mai bine pe site-ul nostru: http://lifecare-romania.tripod.com

7. Cum putem achizitiona produsele?
Produsele Life Care sunt distribuite direct prin consultantii Life Care, sau odata ce v-ati inregistrat direct acasa la d-voastra prin comanda, direct la domiciliu. Comanda se face fie telefonic - informatii la 0729739183

8. Life Care este o companie privata?
Da, Life Care este o companie privata, cu un capital mixt romano-german. Compania a fost infiintata in anul 2005. In prezent compania este condusa de membrii familiei fondatoare impreuna cu Directorii Executivi si managerii de departamente.

9. Pentru a deveni consultant Life care trebuie semnat un contract de colaborare?
Nu sunteti obligat sa semnati nici un fel de contract de colaborare cu un formular de client. Se completeaza cu datele personale Formularul tip de inscriere de pe site-ul 
http://lifecare-romania.tripod.com . Doar cand afacerea Life Care va genereaza venituri in urma dezvoltarii unei retele si doriti sa ridicati banii veti semna un contract de colaborare.

10. Preturile produselor sunt accesibile?
Produsele Life Care sunt destinate tuturor categoriilor de varsta, iar preturile sunt accesibile tuturor.

11. De ce opteaza oamenii pentru afacerea Life Care in defavoarea celorlalte companii MLM existente pe piata?
In primul rand produsele Life Care sunt unice.  Produse BIO certificate de cele mai exigente companii germane de certificare BIO: BDIH, ECO Cert, ECO Garantie. Apoi, raportul pret-calitate este foarte bun iar nu in ultimul rand Life Care apreciaza colaboratorii sai performati intr-un mod foarte placut: excursii in strainatate anual, masini de lux cadou, extra bonusuri de final de an cu valori de peste 5.000 Euro, etc. Aceste lucruri, combinate cu serviciile ireprosabile de Client Service si Logistice fac din Life Care o oportunitate reala de a-si schimba stilul de viata intr-unul imbelsugat, sanatos si provocator.

CONSULTANT INCEPATOR

1. Consultantii Life Care sunt angajati ai companiei?
Consultantii Life Care sunt parteneri independenti in aceasta afacere, si nu angajati.

2. Cine este sponsorul meu si ce trebuie sa faca fiecare dintre noi ?
Sponsorul tau este persoana care ti-a prezentat afacerea pe baza Discutiei Life Care (daca recrutarea ta s-a facut doar pe baza de catalog sau promisiuni la o cafea cere Sponsorului tau sa iti arate sis a iti explice Discutia Life Care). Sponsorul este persona care 90 de zile trebuie sa te asiste permanent in activitatea ta in a te ajuta sa faci primii pasi in activitate, inclusiv in a prezenta afacerea cunoscutiilor tai din lista ta de nume. Apoi el ramane un consultant permanent pentru afacerea ta. Daca Sponsorul tau nu este o persoana activa (participa/organizeaza intalniri, consum lunar, calificare crescatoare), cauta-ti Directorul/Diamantul si impreuna veti gasi deasupra acestuia un Sponsor Activ.

3. Cine produce produsele Life Care?
Produsele Life Care sunt produse importate din Germania si SUA.

4. Consultantii trebuie sa faca o comanda minima de produse?
Nu. Totusi se recomanda o comanda minima de 130 lei. Orice comanda peste 130 lei beneficiaza de 0 taxe de transport. Se percepe o taxa de ambalare de 4 RON in schimbul careia se primeste la alegere un produs dintr-o lista de produse Life Care. Aceasta taxa este inclusa in comanda de 130 lei. In cazuri exceptionale daca greutatea bruta a comenzii depaseste valoarea de 12 Kg, se percepe o taxa de 0,69 RON/kg in plus de cele 12 kg incluse.

5. Ce inseamna o comanda "Bonus Produse"
Atunci cand acumulezi la final de luna un bonus, il poti ridica in doaua moduri: a) printr-o comanda Bonus Produse sau b) prin facturarea acestor sume la care se poate adauga TVA (daca Societetea ta este platitoare de TVA). Intorcandu-ne la comanda Bonus Produse regula este urmatoarea: La comanda ta viitoare poti folosi aceasta valoare pana la maxim 50% din valoarea comenzii. Exemplu: Ai cumulate in luna Ianuarie un bonus de 250 RON, vei putea face in februarie o comanda de 300 RON si sa folosesti o parte din acest bonus pentru diminuarea sumei de plata la 50% (adica la 150 RON). Rest bonus ramas: 100 RON, care poate fi folosit la urmatoarea comanda. Valoarea minima de plata este totusi 130 RON + taxa de ambalare, deci nu se poate folosi mai mult de 50% din valoare si nu mai putin de acesta suma de plata.

6. Ce inseamna PVA ?
Fiecare produs Life Care are atasata o valoare de Puncte Valoare Afacere (PVA). Aceste puncte se cumuleaza (PVA personale + PVA Grup) si la finalul lunii in functie de grila de bonificatii te vei califica la un nivel procentula de Bonus. In functie de distribuirea echipei tale iti rezulta Bonusul de final de luna. Pentru simulari de bonus te rugam sa iei legatura cu sponsorul tau sis a completati ultima pagina a Discutiei Life Care.

7. Ce inseamna Puncte Procent?
Atunci cand ai comenzi lunare cumulate in valoare de 25 PVA si un nou recrut direct, Life Care iti ofera 100 de Puncte Procent (PP) care se aduna la valoare PVA sit e ajuta sa te califici la un nivel mai mare de Bonus. Ca exemplu, in loc sa primesti bonus de 4% din vlaoarea PVA-ului, din cauza Punctelor Procent (care se aduna in acelasi mod ca si PVA-urile) vei obtine 12% din vlaorea PVA-ului. Este bine ca in echipa ta sa ai permanent 20% din membrii active care sa aiba 100 PP personale. Valoarea de PP-uri nu poate fi decat 0 sau 100. Daca Ai 50 PVA si 2 Recruti personali nu primesti 200 PP.

8. Cum pot face cumparaturi on-line ? 
Pentru relatii va rugam sa sunati la telefon 0729739183.

9. Cum pot sa imi vizualizez reteaua ?
Dupa ce indeplinesti conditia de calificare minima de 4% , comada in luna trecuta si sa ai minim 5 consultanti directi inscrisi si vei putea intra (acelasi USER si PAROLA) in contul tau si sa iti descarci raportul tau de activitate si programul LCC manager cu care vei deschide acest fisier. In fiecare noapte fisierul tau se modifica in functie de comenzile din ziua trecuta. Despre cum sa interpretezi aceste informatii din raport trebuie sa participi la un Seminar Start UP sau sa ceri o consultatie Directorul / Diamantul tau.

10. Compania ofera timp liber in afacere sau necesita mult timp pentru a reusi?
La fel ca oricare alta afacere necesita munca pentru a reusi, necesita timp si devotament, in mod special la inceput. La fel, compania ofera flexibilitate consultantilor in aceasta afacere. Spre deosebire de alte tipuri de afaceri, consultantii Life Care pot lucra acasa cand vor, dupa programul lor in functie de performantele pe care si le doresc. Flexibilitatea este unul dintre importantele motive pentru care oamenii opteaza pentru aceasta afacere.

11. Este adevarat ca nu trebuie sa vinzi produsele, ci sa le cumperi pentru a fi consumator si sa inscrii alte persoane pentru a face acest lucru?
Da, este important sa nu fii vanzator, ci consumator si sa-ti dezvolti retele proprii.

12. Afacerea Life Care este intr-o continua crestere?
Da, sunt foarte multe oportunitati care conduc aceasta afacere spre o crestere continua. De asemenea, va continua sa dezvolte aceasta afacere si in alte tari bine stabilite unde cu siguranta se va impune.

INSCRIERE GRATUITA

Life Care - Crestere Exploziva Top66 Statistici Anunturi

Site personal apartinand partenerului Life Care MariuS Varan cod 919319 Acesta este un site independent de site-ul Life Care iar orice informatie prezentata pe acest site nu angajeaza sub nici o forma compania Life Care sau persoane din cadrul acesteia.