OK!

logolifecareverde.jpg

Intrebari

Life Care | Promotii | Activitatea | Compania | Produse | INSCRIERE GRATUITA | Contact

www.index2000.ro

Life Care inseamna sa investesti putin in tine : in mintea ta, in corpul tau, in stilul tau de a vedea lucrurile. Aceastea sunt elementele de baza, care iti vor aduce avantaje pe care nici nu ti le imaginezi !

Mai departe este doar tehnica, care o vei invata de la altii care au inceput asa ca tine si acum sunt cei mai buni – Group One Consulting si Cosultantii tai seniori.

Afacerea Life Care este un plan de cariera de 3-5 ani pe care il poti planifica si masura in fiecare moment. Ai la dispozitie o multitudine de unelte care sa te ajute in acest plan.

 

Intrebari si raspunsuri

 
Ce este Life Care?
Compania Life Care este reprezentanta pentru Europa de Est a Life CARE Corporation USA.
 
Care este domeniul de activitate al companiei?
Life Care importa si comercializeaza in Romania produse de o inalta calitate, atesta prin teste facute publice in tarile de provenienta, din categoriile: make-up, cosmetica si igiena corporala, ingrijirea a locuintei.
 
Ce sistem de lucru practica Life Care?
Compania ofera servicii si produse in sistem Network Marketing, integrand in reteaua sa consultanti care practica acesta activitate exclusiv sau in timpul lor liber.

Cum pot deveni consultant Life Care?
In cazul in care cunosti un consultant al companiei, discuta cu el si te va inscrie prin procedurile standard. Pentru mai multe amanunte scrieti un mesaj la adresa de mail:
lifecareromania@yahoo.com

Ce am de castigat din relatia cu Life Care?
Relatia de afaceri pe care ti-o propune Life Care se materializeaza, direct proportional cu nivelul tau de implicare, intr-o viata de calitate. Castigi material din doua tipuri de sursa: un procent semnificativ, de 20% si mai mult din valoarea produselor, prin dezvoltarea unei retele de clienti-consumatori si procente importante din valoarea produselor vandute de consultantii recrutati in propria retea, ca senior al acestora, intr-un sistem progresiv. Castigi un grup de prieteni pe care poti conta si care impartasesc propriile tale standarde de calitate, iti construiesti o viata la standarde superioare.

INSCRIERE GRATUITA

Life Care - Crestere Exploziva Top66 Statistici Anunturi

Site personal apartinand partenerului Life Care MariuS Varan cod 919319 Acesta este un site independent de site-ul Life Care iar orice informatie prezentata pe acest site nu angajeaza sub nici o forma compania Life Care sau persoane din cadrul acesteia.