logolifecareverde.jpg

BIOTISSIMA

Life Care | Promotii | Activitatea | Compania | Produse | INSCRIERE GRATUITA | Contact

INSCRIERE GRATUITA LIFE CARE

BIOTISSIMA

Biotissima - Life Care

BIOTISSIMA inseamna gama completa de produse de ingrijire a tenului, desprinsa parca de pe un taram de basm, 100% BIO , din materii prime naturale certificate ca origine, fara adaosuri de componente de sinteza, coloranti, parfum sau conservanti, exclusiv pentru tine!
 
Life Care introduce in Romania complexul de ingrijire a tenului pe baza de Clary-sage si Nectapure, compusi obtinuti din extractele 100% BIO din flori de liliac, cimbru, si salvi. Efectele au fost demonstrate prin testare in vitro.
 
Cautarea frumusetii desavarsite incepe in orice moment al zilei in care femeia moderna evadeaza din rutina si paseste spre taramul BIOTISSIMA.
Perfectiunea te poarta pe aripi de fluturi spre Alpii elvetieni, acolo unde mii de fluturi au descoperit nectarul dulce al florilor de liliac, cimbru si salvie, crescute in conditii vitrege extreme.
Proprietatile dezvoltate ale acestor plante au fost aduse in Romania de Life Care prin inglobarea conceptelor inovative, rezultate ale unor cercetari stiintifice de ultima ora, realizate de maestrii olandezi.
Life Care arcuieste penelul combinand efectele extractelor naturale, desavarsind perfectiunea de care fiecare femeie este constienta.
 
BIOTISSIMA inseamna frumusetea desavarsita a femeii rafinate ce emana rafinament si stralucire.
 
Frumusetea desavarsita are acum un nume: BIOTISSIMA

inainte

inapoi

INSCRIERE GRATUITA

Life Care - Crestere Exploziva Top66 Statistici Anunturi

Site personal apartinand partenerului Life Care MariuS Varan cod 919319 Acesta este un site independent de site-ul Life Care iar orice informatie prezentata pe acest site nu angajeaza sub nici o forma compania Life Care sau persoane din cadrul acesteia.