logolifecareverde.jpg

BioHAUS

Life Care | Promotii | Activitatea | Compania | Produse | INSCRIERE GRATUITA | Contact

INSCRIERE GRATUITA LIFE CARE

BioHAUS

biohaus.jpg

O MANDRIE PENTRU CAMINUL TAU
 
Te-ai gandit vreodata ca dupa ce un weekend intreg ai trudit sa faci curatenie in casa,  aerul pe care il tragi cu mandrie in piept este de fapt unul plin de substante toxice? Lichidul de curatat geamul, parchetul, gresia si faianta, detergentul si inalbitorul, toate acestea nu fac decat sa-ti polueze casa, chiar daca in aparenta te scapa de toti microbii si toate petele. Iar intr-o astfel de locuinta, fii sigura ca te vei confrunta cu diverse probleme de concentrare, de somn, iar copiii tai vor fi mult mai agitati.
 
A venit momentul sa va hotarati daca renuntati la detergenti chimici, care va pun sanatatea in pericol, pentru cei organici, ecologici.
 
Life Care va ofera alternativa sanatoasa, eficienta si economica: gama completa de produse de curatenie BioHAUS.
 
Produsele BioHAUS contin substante active pe baza de grasimi si uleiuri vegetale, acizi naturali extrasi din zahar prin fermentare, acid citric din fructe, alcool vegetal si extrate din plante aromate. Produsele BioHAUS sunt concentrate, fiind o optiune nu doar sanatoasa ci si avantajoasa pentru bugetul familiei.
Avand ca sursa substante naturale, produsele BioHAUS sunt nonalergenice, completfolosibile in cazul pielii sensibile, fiind testate dermatologic cu succes.
Grija pentru sanatate si mediu ne-a facut sa cautam retete care NU CONTIN clor, fosfati, inalbitori optici, conservanti sintetici, coloranti sau substante modificate genetic.  De asemenea, produsele BioHAUS NU SUNT corozive, toxice, alergice, otravitoare, caustice si nu distrug suprafetele pe care se aplica.
 
Toate aceste solutii ecologice pentru curatat casa nu sunt doar usor de folosit, ieftine si eficiente, dar reprezinta totodata si un substitut perfect pentru toate acele produse toxice, nocive atat pentru sanatatea ta si a celor dragi, cat si a mediului inconjurator.

inainte

inapoi

INSCRIERE GRATUITA

Life Care - Crestere Exploziva Top66 Statistici Anunturi

Site personal apartinand partenerului Life Care MariuS Varan cod 919319 Acesta este un site independent de site-ul Life Care iar orice informatie prezentata pe acest site nu angajeaza sub nici o forma compania Life Care sau persoane din cadrul acesteia.